Autódekoráció - gépjármű dekoráció

Használja gépjárművét cége reklámhordozójaként!

Autódekoráció - gépjármű dekoráció

Egy jól kitalált autódekorációval könnyebb és olcsóbb kiemelkedni a környezetből, mint sok más reklámeszközzel. A dekorációval egyedivé varázsolt, folyamatosan mozgásban lévő autójukkal hirdethetik cégüket, tevékenységüket, termékeiket valamint weboldalukat is. Lényeges szempont az is, hogy nem kell engedélyt kérni a dekorálásához, nincs bérleti díj a felületért és közterület-használati díjat sem kell fizetni.
A nagy flottával rendelkező vállalatoknál az autódekoráció eredménye egy egységes cég-image. Amennyiben privát célra is használja gépjárművét, úgy az autódekorációja készíthető mágnes fóliára, mely bármikor levehető és újra felhelyezhető az autó bármely részére, ill. fém alapú táblára is!
Egyre nagyobb teret hódít a magántulajdonban lévő járművek dekorálása, ahol elsősorban az egyedivé tétel dominál. A jó autódekoráció lehet elegáns, attraktív, meghökkentő, kirívó, amit elérhetünk a színek, formák, képek és alapanyagok hatékony felhasználásával.

Bármilyen típusú és méretű jármű feliratozását vállaljuk!

Autódekoráció - gépjármű dekoráció

Tervezés

A tervezés során az autóról készült digitális fotóra montírozzuk a majdani dekoráció, felirat képét, így már a tervezési fázisban látható a végeredmény. A grafika elkészítése során az adott autó méreteit, színeit figyelembe véve tervezzük meg az autódekoráció látványtervét és az ügyfél által elképzelt dizájnt.
A kivitelezést minőségi, korszerű és hosszú élettartamú anyagokkal végezzük.

Feliratozáshoz szükséges paraméterek

 • jármű típusa, fényképe (látványtervek elkészítéséhez szükséges)
 • feliratozandó felület mérete
 • felirat színeinek száma
 • céges logó esetén a vektoros állomány, illetve jó minőségű kép.

A kivitelezés lehet

 • Plotteres betűkivágás
  Segítségével különböző grafikák, logók, szövegek jeleníthetők meg. Ezen fóliák sok színben elérhetők. A rétegek egymásra helyezésével többszínes fóliadekoráció is készíthető. Hátránya, hogy nem lehet belőle színátmenetet készíteni. A fóliavágott dekoráció színe, élettartalma hosszabb a digitálisan nyomtatottnál. Legnagyobb előnye, hogy visszaszedhető, tehát bármikor cserélhető, módosítható illetve kiegészíthető a felirat.
 • Digitális nyomtatás
  Akármilyen grafika és szín használható, nincs megkötés. A felírat rövidebb és hosszabb élettartamú fóliára is nyomtatható. Nagy igénybevétel esetén a felületét lamináljuk (egy átlátszó öntapadó fóliával felülragasztjuk), amely megnöveli a grafika élettartamát. Természetesen a nyomtatást követően a kontúrvágás a plotterfóliákhoz hasonlóan megoldható.
 • A két technika kombinálása

Feliratok felragasztása

 • A megrendelők maguk ragaszthatják fel a matricákat. Természetesen igény esetén szaktanácsot adunk hozzá.
 • Cégünk végzi el a matricák felragasztását.

Ár

Az ár a feliratok, grafikák mennyiségétől és méretétől függ. A látványterv elkészítése után adjuk meg a végleges árat, amely elfogadásáig Önt fizetési kötelezettség nem terheli!