Kirakatdekoráció

Kirakatdekoráció

A kirakat dekorációja ösztönzőleg hat a vásárlókra, nagyban hozzájárul a termék értékesítéséhez. A színvonalas kirakatdekoráció tükrözi a cég arculatát, egyedivé varázsolja üzletét, sőt kommunikációs eszközként is szolgálhat, lehetőséget ad fontosabb információk (nyitva tartás, elérhetőségek, stb.), kiemelésére és közlésére is. Nagy jelentősége van a minőségi kivitelezésnek, hiszen a vásárló ennek alapján szerzi meg az első benyomást. A felhasznált fóliák lehetővé teszik a dekorációk remek tapadását és színhűségét.

Teljes körű kivitelezést kínálunk a tervezésen és gyártáson át a végleges kihelyezésig!

Ingyenes felmérés!

Felmérjük a hely adottságait és egyeztetjük Önnel az elképzeléseit, céljait. Kitaláljuk a leghatékonyabb, az igényeinek, az üzlet arculatának leginkább megfelelő megoldást, majd elkészítjük a látványtervet.

Tervezés

A tervezés során az üzletéről készült digitális fotóra montírozzuk a majdani dekoráció, felirat képét, így már a tervezési fázisban látható a végeredmény. A grafika elkészítése során az adott felület méreteit, színeit figyelembe véve tervezzük meg a kirakat látványtervét és az ügyfél által elképzelt dizájnt. A kivitelezést minőségi, korszerű és hosszú élettartamú anyagokkal végezzük.

Feliratozáshoz szükséges paraméterek:

 • az üzlet fényképe (látványtervek elkészítéséhez szükséges)
 • feliratozandó felület mérete
 • felirat színeinek száma
 • céges logó esetén a vektoros állomány, illetve jó minőségű kép.

A kivitelezés lehet:

 • Plotteres betűkivágás
  Segítségével különböző grafikák, logók, szövegek jeleníthetők meg. Ezen fóliák sok színben elérhetők. A rétegek egymásra helyezésével többszínes fóliadekoráció is készíthető. Hátránya, hogy nem lehet belőle színátmenetet készíteni. A fóliavágott dekoráció színe, élettartalma hosszabb a digitálisan nyomtatottnál. Legnagyobb előnye, hogy visszaszedhető, tehát bármikor cserélhető, módosítható illetve kiegészíthető a felirat.
 • Digitális nyomtatás
  Akármilyen grafika és szín használható, nincs megkötés. A felírat rövidebb és hosszabb élettartamú fóliára is nyomtatható. Nagy igénybevétel esetén a felületét lamináljuk (egy átlátszó öntapadó fóliával felülragasztjuk), amely megnöveli a grafika élettartamát. Természetesen a nyomtatást követően a kontúrvágás a plotterfóliákhoz hasonlóan megoldható.
 • A két technika kombinálása

Feliratok felragasztása

 • A megrendelők maguk ragaszthatják fel a matricákat. Természetesen igény esetén szaktanácsot adunk hozzá.
 • Cégünk végzi el a matricák felragasztását.

Ár

Az ár a feliratok, grafikák mennyiségétől és méretétől függ. A látványterv elkészítése után adjuk meg a végleges árat, amely elfogadásáig Önt fizetési kötelezettség nem terheli!