Névjegykártya tervezés

Névjegykártya tervezés

Cégek, illetve magánszemélyek részére vállaljuk névjegykártyák készítését gyors határidővel.
A névjegykártya elengedhetetlen része kapcsolatai építésének. A tetszetős névjegykártya nemcsak emlékeztető funkciót tölthet be, hanem kifejezheti mindazt, amit a tulajdonosa el szeretne mondani magáról, vagy akár apró emlékként is szolgálhat.
A funkcióját jól betöltő névjegykártya megalkotásához az Ön elképzeléseire és a mi sokéves tapasztalatunkra egyaránt szükség van. Ahhoz, hogy névjegykártyája maradandó nyomot hagyjon, a sablonszerű, szokványos látványon kívül egyedi és eredeti megjelenésre van szükség.
A névjegykártya a leghatékonyabb marketing eszköz, amely az üzleti-, hivatali élet egyik segédeszköze.

A tervezéstől a kivitelezésig elkészítjük igénye szerinti névjegykártyáját.

Néhány jótanács

Bemutatkozáskor, már a tárgyalás kezdetén adjuk át partnerünknek a névjegykártyánkat, mert az segítséget nyújt a megszólításban és a név memorizálásában. A névjegykártyát mindig el kell olvasni mielőtt eltesszük, nem illik rögtön zsebre vágni.

A névjegykártyát ne a zsebünkből húzzuk ki! Ma már nagyon tetszetős névjegykártyatartók kaphatók a menedzser boltokban, így elkerülhető az, hogy gyűrötten vegyük elő. A partnertől kapott névjegykártyát nem ajánlatos a sajátunk mellé tenni, mert előfordulhat, hogy másét adjuk át, különösen azok, akik csak szemüveggel tudják elolvasni az információkat.