Reklámtábla készítés

Reklámtábla készítés

Az egyedi dekorációk egyik legelterjedtebb és legköltséghatékonyabb eszköze a reklámtáblák készítése. Fő célja a figyelemfelkeltés és az információközlés. Egy jó helyen elhelyezett tábla folyamatosan ügyfelet szerez tulajdonosának.
A reklámtábla anyaga általában plexi, alumínium vagy műanyag, amelyre a felirat a grafikától függően fóliavágással vagy nyomtatással készül egy vagy kétoldalas kivitelben. A reklámfelirat nyomtatható molinóra is, amely többféle lehetőséget nyújt, hisz könnyen szállítható és áthelyezhető. Segítünk az Ön a céljainak leginkább megfelelő hordozófelület és megoldás kiválasztásában. A felhasznált fóliák lehetővé teszik a dekorációk remek tapadását és színhűségét.

Egyedi megoldásra vágyik? Keressen minket!

Tervezés

A dizájn elkészítése során az reklámtábla helyét, környezetét, az adott felület méreteit, színeit, a megadott grafikát, szöveget, de elsősorban az Ön elképzeléseit figyelembe véve készítjük el a látványtervet. A kivitelezést minőségi, korszerű és hosszú élettartamú anyagokkal végezzük.

Feliratozáshoz szükséges paraméterek

 • feliratozandó felület mérete
 • a táblára kerülő felirat
 • felirat színeinek száma
 • céges logó esetén a vektoros állomány, illetve jó minőségű kép.

A kivitelezés lehet:

 • Plotteres betűkivágás
  Segítségével különböző grafikák, logók, szövegek jeleníthetők meg. Ezen fóliák sok színben elérhetők. A rétegek egymásra helyezésével többszínes fóliadekoráció is készíthető. Hátránya, hogy nem lehet belőle színátmenetet készíteni. A fóliavágott dekoráció színe, élettartalma hosszabb a digitálisan nyomtatottnál. Legnagyobb előnye, hogy visszaszedhető, tehát bármikor cserélhető, módosítható illetve kiegészíthető a felirat. Ragasztható műanyagra, fémre, üvegre, plexire, jó minőségű falfelületre, stb.
 • Digitális nyomtatás
  Akármilyen grafika és szín használható, nincs megkötés. A felírat rövidebb és hosszabb élettartamú fóliára is nyomtatható. Nagy igénybevétel esetén a felületét lamináljuk (egy átlátszó öntapadó fóliával felülragasztjuk), amely megnöveli a grafika élettartamát. Természetesen a nyomtatást követően a kontúrvágás a plotterfóliákhoz hasonlóan megoldható. Ragasztható műanyagra, fémre, üvegre, plexire, jó minőségű falfelületre, stb.
 • A két technika kombinálása.

Feliratok felragasztása

 • A megrendelők maguk ragaszthatják fel a matricákat a rendelkezésükre álló, vagy a cégünktől vásárolt táblára. Természetesen igény esetén szaktanácsot adunk hozzá.
 • Cégünk végezi el a matricák felragasztását a megrendelő által hozott, vagy a cégünktől vásárolt táblára.

Ár

Az ár a feliratok, grafikák mennyiségétől és méretétől, illetve a tábla anyagától és nagyságától függ. A látványterv elkészítése után adjuk meg a végleges árat, amely elfogadásáig Önt fizetési kötelezettség nem terheli!