Szórólap tervezés

Szórólap ktervezés

A szórólap a vállalkozások bevezetésének, akcióknak, kampányoknak fontos kelléke. Mégis megfontolandó mikor használjuk, mint reklámeszközt. Alaposan fel kell mérnünk a piacot, meg kell határozni a célcsoportot. Döntsük el, mekkora példányszámban és milyen minőségben gyártassuk le.
Milyen információkat tartalmazzon? Az sem jó, ha túl sok az információ, de az sem, ha túl kevés. Határozzuk meg a szórólap funkcióját: bevezető vagy emlékeztető tartalommal bírjon. Fontos ez azért is, mert befolyásolja a grafikai megjelenést. Törekedjünk a tömör, frappáns mondatokra. Találjuk meg a szöveg és a grafika optimális arányait! Egyik se menjen a másik rovására, ill. döntsük el, melyik legyen a hangsúlyosabb! Nem minden esetben indokolt a fotóval ellátott, színes, nehezebb papírra nyomott szórólap, máskor meg csak ez a minőség lehet célravezető.

Hatékony, csábító, azonnal ható szórólapot szeretne, aminek információit vagy megjegyzik, vagy azonnal igénybe veszik? A tervezéstől a kivitelezésig elkészítjük igénye szerinti szórólapját. Forduljon hozzánk bizalommal!

Hatékony szórólap készítése

A szórólap célja, hogy tömören tartalmazza azokat az információkat, amit Ön közölni szeretne, kapcsolatfelvételre, vásárlásra ösztönözzön. Elsőre el kell érnie hatását, máskülönben érvényét veszti tartalma.

Milyen a jó szórólap?

  • Áttekinthető
  • Olvasható (ne feledjük, a kevesebb néha több!)
  • A fontos információk és az üzenetek hangsúlyosak
  • Cselekvésre ösztönöz