Weboldal készítés

Weboldal készítés

Weboldal készítésnél egyedi webdesign alapján dolgozunk, a fejlesztés a keresőoptimalizálás szabályainak figyelembevételével történik. A weboldal alapvető eleme egy sikeres vállalkozásnak!
Egyre többen használják az internetet üzleti céllal. A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. A weboldal készítés befektetés ahhoz, hogy honlapja bevételt termelő értékesítési csatornává váljon.

A tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig bármilyen feladatot biztosítunk az Ön számára.

A weboldal készítés menete:

  • Egy személyes konzultáció keretében megbeszéljük az Ön által kért elvárásokat, és az elképzelt struktúrát. Természetesen mi is tudunk a tapasztalataink alapján ötleteket, javaslatokat tenni, hogy lehetne igazán profivá és felhasználóbaráttá tenni a honlapot. Ezt a megbeszélést majd pontokba szedjük, hogy egy specifikációt kapjunk, ami alapján elkészítjük a weboldalt.
  • Következő lépésben megcsináljuk a weboldal grafikai tervét, ahol még könnyedén tudunk módosítani a megálmodott webdesign megvalósításának érdekében. Ha elértük a tökéletes arculatot következik a grafikai terv darabolása és a webes (PHP, HTML) formátum létrehozása.
  • Először a weboldal struktúráját, felépítését, majd a megbeszéltek alapján a honlap programozását végezzük el.
  • Az utolsó feladat az átadás, illetve a tesztelés. A tesztelési fázis jóváhagyása után feltesszük a kész weboldalt a szolgáltatási helyre.

A teljesség igénye nélkül, kiemelve néhány munkánkat.


www.latvanypark2006.hu

www.tujakert.hu

www.baloghfatrans.hu

www.tazovill.hu